Затворена за сообраќај делницата Велес-Градско

од Вести365.МК | Е.Д.

АМСМ информира дека од денеска до 1 април, од 08:00 до 16:00 часот, ќе биде затворена за сообраќај делницата Велес – Градско (делот од с. Виничани до Винарија Стоби).

Таа ќе биде затворена поради асфалтирање.

Слични објави