Првоаприлски маскенбал во Зоолошка градина- Дојдете маскирани!

од Вести365.МК | Е.Д.

По повод Светскиот ден на шегата, во сабота на 01.04 со почеток од   12:30 во Зоолошка градина Скопје ќе се одржи Првоаприлски маскенбал.


На бината за настани во Скопје ЗОО ,ќе настапат талентирани млади музичари, а посетителите ќе имаат можност да се дружат и со слончето Халки.

За сите оние кои ќе дојдат маскирани, планирано е дефиле на маски со многу музика, забава и дружба.


Се гледаме во сабота во Скопје ЗОО!

Слични објави