Расчистена депонија во Скопје Север

од Вести365.МК | Е.Д.

Во текот на изминатиот викенд, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје расчистија голема дива депонија лоцирана на булеварот „Босна и Херцеговина“, во непосредна близина на паркингот кај Железничката станица во скопската населба Скопје Север.

Од ЈП Комунална хигиена-Скопје информираат дека се подигнати и транспортирани приближно 50 кубни метри кабаст, градежен и мешан комунален отпад.

Слични објави