Бугарите утре на гласање по петти пат – Ќе успеат ли конечно да состават влада?

од Вести365.МК Ј.Р.

Граѓаните на најсиромашната членка на Европската унија повторно ќе гласаат за парламентот на својата земја, која е длабоко погодена од економската криза, пренесува Aljazeera Balkans.

Во недела Бугарите одат на петти избори во последните две години. Граѓаните на најсиромашната членка на Европската унија повторно ќе гласаат за парламентот на својата земја, која е длабоко погодена од економската криза. Повеќе во сторијата на Зоран Косановиќ.

Слични објави