Првоаприлски маскенбал во Зоолошка – Дојдете маскирани!

од Вести365.МК Ј.Р.

По повод Светскиот ден на шегата денеска од 12:30 во Зоолошка градина Скопје ќе се одржи Првоаприлски маскенбал.

На бината за настани во Скопје ЗОО, ќе настапат талентирани млади музичари, а посетителите ќе имаат можност да се дружат и со слончето Халки.
За сите оние кои ќе дојдат маскирани, планирано е дефиле на маски со многу музика, забава и дружба.
Се гледаме во Скопје ЗОО!, порачаа од Зоолошка.

Слични објави