Советниците одлучија да не ја даваат Универзална сала на Министерство за култура

од Вести365.МК | Е.Д.

Советниците на Град Скопје одлучија да не и ја дадат на Владата Универзална сала, поточно на министeрството за култура за да ја догради.

Советниците на Советотот на Град Скопје не ја изгласа иницијативата на СДСМ за времено отстапување на корисничкото право на објектот на Универзална сала од Град Скопје на Владата, заради негова доизградба.

Слични објави