Samsung Galaxy A34 5G и Galaxy A54 5G одличен дизајн, иновативност и камера за најдобри фотографии

од Вести365.МК | А.П.

Новите модели Galaxy A34 5G и Galaxy A54 5G со својата функционалност, достапност и подобрена камера за висококвалитетни слики и видеа, ќе ве освојат оваа пролет. Пролетта е идеална за организирање на продолжен викенд во Европски градови и откривање на природни убавини, за што секогаш е потребна совршена камера за фотографирање и овековечување на секој момент. Новите Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G се совршен избор со елегантен дизајн, напредни можности за камера и низа иновативни функции. Овие паметни телефони обезбедуваат висококвалитетни слики дури и во услови на слабо осветлување благодарение на Samsung Galaxy Nightography и AI. Освен тоа, нудат и подобрени перформанси со живописен екран, брз 5G и долготрајна батерија.

Samsung Knox овозможува мобилна безбедност на високо ниво и олеснува контрола на приватноста на корисниците на Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G. Корисниците можат да контролираат како апликациите ги следат нивните податоци и можат да запрат несаканото собирање на податоци на лесен начин. Функцијата Private Share овозможува споделување на важни датотеки само со назначени примачи за ограничено време и без можност за снимање слики од екранот.

Корисниците на Samsung Galaxy A34 5G и Samsung Galaxy A54 5G можат да искористат до два месеци бесплатен YouTube Premium кој ќе ги ослободи од реклами и ќе им овозможи да гледаат видеа без Wi-Fi мрежа. Понудата може да се искористи до 2 април 2024 година.

Дополнително, корисниците на Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G можат да добијат до 6 месеци бесплатна услуга Microsoft 365 Basic, која им овозможува простор за складирање на облак, безбедна е-пошта без реклами и пристап до поддршка од Microsoft. Шестмесечната пробна верзија на Microsoft 365 Basic е достапна за корисниците од 31 март до 31 декември.

Galaxy A34 5G е достапен во четири бои, вклучувајќи црна, сребрена, светлозелена и светловиолетова, додека Galaxy А54 5G е достапен во црна, бела, светлозелена и светловиолетова. Новата серија на уреди е достапна во нашата земја од 31 март 2023 година, со препорачана малопродажна цена почнувајќи од 23.499 ден за Galaxy А34 5G и почнувајќи од 29.499 ден за Galaxy А54 5G.

Слични објави