НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ ДА СЕ НАСМЕЕТЕ – Денеска е денот на шегата!

од Вести365.МК Ј.Р.

Денеска се одбележува 1 април – Денот на шегата.

Вообичено, на овој ден дефилираат најмладите маскирани во суперхерои, принцези и разни маски, вообичаено од нивните омилени ликови од цртани филмови.

Слични објави