Нова гатанка на Стоилковски: без пари сè му се нуди, па и на Шапка да се буди, нерви сега губи – Артан Груби

од Вести365.МК Ј.Р.

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, објави нова политичка гатанка на својот фејсбук-профил.


„Скапи патики носи на нозе боси

Без пари сè му се нуди, па и на Шапка да се буди,

Нерви сега губи А_ Г_ !“.

https://www.facebook.com/542940498/videos/220347970469292/

Слични објави