Ќе го „преживеат“ ли Огнените денешниот состанок на раководството на ДУИ?

од Вести365.МК Ј.Р.

Денеска во 13:00 часот во седиштето на ДУИ, во Тетово, е закажана средба на партискиот врв.

Средбата на дневен ред има една точка, а тоа се внатрешни случувања во ДУИ.

Медиумите пред неколку дена објавија дека претседателот на ДУИ, Али Ахмети почнал внатрепартиски консултации за разрешување на членовите на „Огнената група“ од партиските органи.

Слични објави