Социјалните мрежи „ГОРАТ“ од реакции за тунелот во Идризово: „Е ај ако не гоблен да везат“

од Вести365.МК Ј.Р.

Социјалните мрежи „горат“ од реакции по денешната вест која одекна како „бомба“ дека затвореници од Идризово искоапле 60 метри тунел за бегство.

Познатата македонска инфлуенсерка Ина Многуфина, советува да ги ангажираат затворениците за да го доправат автопатот Кичево – Охрид, така ќе го завршат до вторник порача Ина.

https://twitter.com/MirindMkd/status/1638220666452295680?fbclid=IwAR0D20eSszSxY7XjrM7d8QCh4evl6_zBt7YOK87jTpIs-r1QlQh3uyTtOGE

Слични објави