По медиумски настап ОШТЕТЕНО ВОЗИЛОТО на Солза Грчева: „НЕМА ДА МЕ ЗАМОЛЧАТ“

од Вести365.МК Ј.Р.

Солза Грчева, лидерка на Глас за Мајкедонија и поранешна пратеничка на фејсбук објави дека ѝбило оштетено возилото по гостување во медиум.

Грчева во објавата во која сподели и фотографија на автомобилот на која се гледа дека е извадена регистарската таблица прокоментира:

„Секој мој жесток настап, како оној пред три дена на Алфа, има своја цена со која морам да живеам. И не е прв, ниту последен пат. Среќа што се уште насочени (на разни начини) на колата. Можат да станат и поинвентивни. Ама ич нема да ме замолчат. Напротив“.

Слични објави