Падна цената на нафтата на светските берзи

од Вести365.МК | С.З.

Продолжува трендот на намалување на цената на суровата нафта. На американскиот пазар таа се продава за 66,74 долари за барел, додека на лондонскиот за 72,97 долари, што е дополнилен пад во однос на петокот. Следува очекување дека и во Македонија постои можност од утре да има намалување на цените на горивата.

Слични објави