Ева Лонгорија го реши проблемот на џебните Венери – што да облечете кога сте пониски од 160 см?

од Вести365.МК Ј.Р.

Ева Лонгорија го реши проблемот на џебните Венери – што да облечете кога сте пониски од 160 см?

Таа неодамна присуствуваше на ревијата на нејзината кума Викторија Бекам во Париз.

На традиционалната Модна недела џебната Венера донесе т.н предимензионирано палто во темносина потпишана од никој друг туку нејзината кума и модна дизајнерка Викторија Бекам.

Исто така, Ева Лонгорија паметно ја искористила својата висина од 155 см, бидејќи споменатиот алишта го претворила во фустан кој остава впечаток на елеганција без многу труд. Ова е само еден пример како да ги комбинирате парчињата облека според вашата висина.

Познатата актерка својот целокупен изглед го комплетираше со едноставна фризура и ефективна шминка која дополнително ја истакна нејзината природна убавина.

https://www.instagram.com/p/CpYJeVUvPUB/?utm_source=ig_web_copy_link

Слични објави