(Видео) Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за економија Бектеши

од Вести365.МК | С.З.

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција, за најновите одлуки на Владата на Република Северна Македонија.

Слични објави