ФОТО I Починат маж пред банка во скопската населба Аеродром

од Вести365.МК Ј.Р.

Фотографии од починат човек пред банка во скопската населба Аеродром, пред неколку минути беа објавени на социјалните мрежи, објави СкопјеИнфо.

На твитер се споделуваат информации за можната причина за смртта, но официјални информации од полицијата сè уште нема.

Според неофицијалните информации станува збор за природна, а не насилна смрт.

Слични објави