Нови дојави за бомби ГИ ИСПРАЗНИЈА скопските училишта

од Вести365.МК Ј.Р.

Во училишта во Скопје утринава повторно има дојави за поставени експлозивни направи.

Од Министерството за внатрешни работи за МИА потврдија дека има нови дојави за бомби, но повеќе детали најавуваат за подоцна.

Дојави за бомби во изминатите денови имаше во повеќето основни и средни училишта во Скопје. По предлог на Министерството за образование и наука, во оние училишта каде има дојави за бомби треба да се спроведува онлајн настава.

Слични објави