Денеска завршува обврската за поседување зимска опрема во возилата

од Вести365.МК | М.Т.

Денеска, 15 Март, завршува обврската за поседување на зимска опрема во вашето возило. Обврската завршува доколку не биде донесена вонредна мерка за нејзино продолжување што зависи од временските услови.

Обврската стапи на сила на 15 Ноември минатата година. Казните за непоседување зимска опрема изнесуваат 45 евра.

Слични објави