ВМРО-ДПМНЕ: Зошто Арсовска лажеше дека ЈСП нема долг кон приватните превозници?

од Вести365.МК | С.З.

ВМРО-ДПМНЕ го поздрави договорот помеѓу приватните превозници и Градот Скопје за исплата на долгот од 1,5 милиони евра, што Данела Арсовска на крајот призна дека постои. Од партијата прашуваат зашто Арсовска лажеше за долгот, и дали сегашната власт е спремна да ги покрие штетите од хаосот во јавниот превоз. Тие исто така го предизвикуваат Апасиев да одговори дали уште мисли дека решавањето на проблемите со јавниот превоз е штитење на приватен интерес.

Слични објави